30.5.2022 – Gezond Magazine: Hack je budget, de expert geeft tips om te besparen

Nu in het Magazine Gezond: budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft tips om zonder moeite te besparen.

Nu in het Magazine Gezond: budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft tips om zonder moeite te besparen - www.barkingdogs.be

Nu in Gezond: Besparen zonder moeite

Associeer jij het woord ‘besparen’ met niets meer kunnen doen of kopen, of met een leven zonder fun? Volgens budgetexpert Sara Van Wesenbeeck t hoeft echt zo niet te zijn. Besparen betekent in de eerste plaats:

  • dat je bewust met je budget omgaat en dat je weet wat je je écht kunt veroorloven
  • dat je weet wat je geldvreters zijn
  • en hoe je je gedrag kunt aanpassen, zodat je op het einde van de maand meer overhoudt. Financieel fit worden betekent niét dat je jezelf alles moet ontzeggen.

In de zomereditie van het magazine Gezond vertelt Sara Van Wesenbeeck hoe je zonder moeite en zonder in te boeten aan plezier kunt besparen. En ze geeft je een heleboel tips om meteen aan de slag te gaan.

Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en vul je portemonnee zonder moeite

Mag je portemonnee best wat aankomen? Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg de eerste Belgische financefluencer Sara Van Wesenbeeck op de socials: ook dat brengt op!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.

  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!

Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.  

(c) Afbeelding: Unsplash