23.4.2022 – De Morgen: Goed nieuws voor slechte spaarders: budgetteren kun je leren

Budgetteren kun je leren, met de adviezen van Sara Van Wesenbeeck, onze budgetexpert en financefluencer. Je leest het in De Morgen Magazine. Onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft tekst en uitleg bij het verhaal van journaliste Lotte Beckers.

Budgetteren kun je leren

De slotconclusie van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in De Morgen Magazine: “Het brengt iets op gang, hé. Het is alsof je niet langer op automatische piloot leeft, maar op zoek gaat naar alternatieve opties die meestal ook ingrijpen op andere levensdomeinen. Je hebt minder stress, bent beter georganiseerd en draagt zorg voor de wereld, al is het maar omdat je door bewuster te consumeren minder afval maakt. En je zal zien: dat leidt altijd tot een groter vermogen.”

Lees hier de budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in De Morgen Magazine.

Nog meer besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en bespaar zonder moeite!

Budgetteren kun je leren - tips budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in De Morgen Magazine
Schrijf nu in voor de gratis budgettips van bespaarexpert Sara Van Wesenbeeck.

Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!