13.4.2022 – hln.be: Deze kleine bespaaracties schelen een hoop in je budget

Vandaag op hln.be: “Van de 10 minutenregel tot een douchetimer en ontbijten als een keizer: deze kleine bespaaracties schelen een hoop in je budget”Eenvoudige bespaaracties van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

“Er zijn vele manieren om geld te besparen in je huishouden en de ‘kleintjes’ worden daarbij vaak vergeten”, schrijft budgetexpert en financefluencer Sara Van Wesenbeeck op hln.be. “Acties om op energie, water, eten en vervoer te besparen kunnen soms heel simpel zijn: Door het deksel op de pan te laten, win je bijvoorbeeld al 30 euro per jaar.”

Kleine bespaaracties die het verschil maken

Lees hier de bespaaracties van budgetexpert en financefluencer Sara Van Wesenbeeck.

Nog meer besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en bespaar zonder moeite!

Schrijf nu in voor de gratis budgettips van bespaarexpert Sara Van Wesenbeeck.

Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara Van Wesenbeeck, de eerste financefluencer van België, op Instagram en Facebook

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft ze tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.

  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!

Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.    

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.

Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.

(c) Foto’s: Unsplash