7.4.2022 – De Gelderlander: Besparen in de supermarkt? ‘Laat je niet verleiden door zogenaamde gratis producten’

Goedkopere boodschappen? ‘Laat je niet verleiden door zogenaamde gratis producten’

Onze winkelkar is door de inflatie flink duurder geworden en dat zal hoogst waarschijnlijk nog wel even zo blijven. “Je kan zelf ook wel wat doen om de kosten te drukken”, zegt budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in De Gelderlander. “Maar laat je niet misleiden door promoties en kortingen.”

Meer in je winkelkar voor minder geld? Je realiseert het met de tips van Sara Van Wesenbeeck in De Gelderlander.

De Gelderlander: Goedkopere boodschappen met de tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Lees hier de bespaartips voor goedkopere boodschappen van Sara Van Wesenbeeck in De Gelderlander.

Vul je portemonnee zonder moeite: Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best (nog wat) aankomen? Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg de eerste Belgische financefluencer Sara Van Wesenbeeck op de socials: ook dat brengt op!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.

  • Volg Sara ook op Instagram en bespaar nog meer!
  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!

Zo spijs je zonder moeite je portemonnee met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck!  

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash