8.4.2022 – HLN: Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck geeft advies om je inkomsten en uitgaven beter onder controle te houden

Heb jij het ook moeilijk om rond te komen? “Acht stappen volstaan om weer grip te krijgen op je budget”

Houd je inkomsten en uitgaven beter onder controle met de tips van budgetexpert en financefluencer Sara Van Wesenbeeck op hln.be

Lees hier het actieplan (acht-stappenplan om weer grip te krijgen op je budget) van Sara Van Wesenbeeck op de website van Het Laatste Nieuws.

Nog meer besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en bespaar zonder moeite!

Schrijf nu in voor de gratis budgettips van bespaarexpert Sara Van Wesenbeeck.

Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg financefluencer Sara Van Wesenbeeck op de socials, en bespaar nog meer

Volg Sara Van Wesenbeeck op de socials en ga aan de slag met haar (gratis) toptips en tricks om je portemonnee zonder moeite te spijzen:

  • Op Instagram
  • Volg Sara Van Wesenbeeck ook op Facebook: Op ‘MijnPortemonnee.be’ deelt ze gratis budget- en bespaartips, en vind je ook de beste budgettips uit de media (artikels zonder geldmuur) en brandstofalerts (prijsstijgingen en -dalingen van benzine en diesel) – liken mag!

Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.    

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.

Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.

(c) Foto’s: Unsplash