5.4.2022 – hln.be: Besparen in de supermarkt, budgetexperte Sara Van Wesenbeeck geeft tips

Besparen in de supermarkt doe je met de adviezen van budgetexperte Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws.

Onze winkelkar is door de inflatie een pak duurder geworden en dat zal hoogst waarschijnlijk nog wel even zo blijven, schrijft onze budgetexperte Sara Van Wesenbeeck op hln.be. “Maar ook met de hogere prijzen kan je nog heel wat besparen op je boodschappen.”

Meer in je winkelkar voor minder geld. Zo pak je het in de supermarkt aan

Wil je meer in je winkelkar voor minder geld? Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck vertelt in Het Laatste Nieuws hoe je het aanpakt.

Lees nu Sara’s artikel en bespaartips.

Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en bespaar nog meer!

Mag je portemonnee best wat aankomen? Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara’s geldblog ‘Mijn portemonnee’ ook op Facebook – Liken mag!

Volg mijn geldblog ‘Mijn portemonnee’:

Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash