10.3.2022 – Het Nieuwsblad: Druk de wc-rol plat en ga lekker vroeg winkelen. Tips van Sara Van Wesenbeeck om moeiteloos te besparen

Moeiteloos besparen, dat doe je met de slimme tips van onze budgetexpert en auteur van ‘Hack je budget‘ Sara Van Wesenbeeck.

In Het Nieuwsblad van 10 maart deelt Sara enkele (leuke) tips om zonder moeite te besparen.

Moeiteloos besparen doe je met de tips van Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad

Lees hier Sara’s budgettips in Het Nieuwsblad.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij (zoals de meer dan 600 anderen die nu reeds ingeschreven hebben), zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar/mediator, expert in life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en haar team zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash