6.3.2022 – De Zondag: Internationale vrouwendag: Dames, durf: optimaliseer je relatie met geld

Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart, heeft budgetexperte Sara Van Wesenbeeck het in De Zondag over ‘Vrouwen en geld’. Is het een goed huwelijk? En hoe kun je je relatie met geld nog verbeteren?

Internationale Vrouwendag: 5 strategieën voor meer (financieel) girlpower in De Zondag

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck deelt in De Zondag 5 strategieën voor een betere relatie met geld, en voor meer financiële weerbaarheid voor vrouwen.

Lees hier het artikel van budgetexperte Sara Van Wesenbeeck in De Zondag

(kies voor de editie van 6 maart 2022, en blader door naar de lifestylepagina’s – in de editie Mechelen-Lier bijvoorbeeld vind je het artikel van Sara op pagina 27 en 28)

Lees meer

Je vindt het artikel dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck schreef naar aanleiding van Internationale Vrouwendag ook op haar geldblog Mijn portemonnee.

Schrijf NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en bespaar zonder moeite

Gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck: schrijf nu in via Whatsapp - www.barkingdogs.beMag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

Expert in life- en budgetmanagement Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beSara Van Wesenbeeck is personal coach, expert in life & budgetmanagement, erkend bemiddelaar, organizing expert,  spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, prettig en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash & Shutterstock (SFC)