Budgettip Mijn Portemonnee: Geef je bankproducten een jaarlijkse update

Ook je bankproducten verdienen een jaarlijkse update. Onze budgetexperte Sara Van Wesenbeeck geeft op 14 november in haar budgetrubriek in De Zondag nuttige tips.

Geef je bankproducten een jaarlijkse update: tips in De Zondag

Op zoek naar een nuttig tijdverdrijf voor een donkere winterdag? Geef je bankproducten een update. Volg de tips van onze budgetexperte Sara Van Wesenbeeck en spijs je portemonnee.

  • Kies de goedkoopste bank. Wist je dat de Belg elk jaar gemiddeld 58 euro voor zijn bankrekening betaalt? (cijfers: spaargids.be)  En dat begin 2022 de bankkosten nog zullen stijgen? Het loont dus om tarieven te vergelijken. Met de gratis ‘vergelijkingstool zichtrekeningen’ van Wikifin vind jij de goedkoopste bank.
  • Ga na of je ‘slapende’ zicht- en spaarrekeningen Gebruik je ze niet? Schrappen maar!

“Begin 2022 worden bankrekeningen en -producten opnieuw duurder.

Bespaar door op zoek te gaan naar de goedkoopste bank.”

  • Dat geldt ook voor je bank- en kredietkaarten. Hoeveel zitten er in je portefeuille? Heb je nog overzicht? Wat kosten ze je elk jaar?
  • Welke overbodige kosten maak je nu: Heb je op elke rekening een rekeningverzekering waarvoor je elke maand een ‘klein’ bedrag betaalt? Huur je een bankkluisje dat leeg staat (dit kost je elk jaar gemiddeld 40 euro)? Bekijk welke zaken je wilt schrappen of vervangen.

“Vergelijken loont, ook voor je bankrekeningen.”

  • Volg je bankzaken op de voet en kijk je afschriften geregeld na: is er niet te veel van je rekening gehaald of heb je dubbele betalingen gedaan? Zet dit recht indien nodig.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck: schrijf nu in via Whatsapp - www.barkingdogs.beMag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

 

Expert in life- en budgetmanagement Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beOver de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, expert in life & budgetmanagement, erkend bemiddelaar, organizing expert,  spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, prettig en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash