28.3.2021 – De Zondag: (Bij)leren brengt op

Onze wereld is een wereld in verandering. De huidige tijden zijn bijzonder onzeker: banen staan op de tocht, werkzekerheid wankelt, werknemers worden ontslagen.

De tijd dat je een vak leerde, een baan vond en die tot aan je pensioen hield, is voorbij. Meer dan ooit is het nuttig om bij te leren, want in een snel veranderende samenleving zullen competenties niet meer zo lang meegaan.

Dat vertelt budgetexpert Sara Van Wesenbeeck, auteur van de bestseller ‘Hack je budget‘, je vandaag in haar wekelijkse budgetbijlage in De Zondag.

Lees gerust even mee, want het kan ook jouw portemonnee spijzen:

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Wie levenslang leert, vergroot zijn inzetbaarheid en daardoor ook de kans dat een bedrijf je wil houden of zal laten doorgroeien. Het geeft je ook meer kansen op de arbeidsmarkt. Er zijn meer banen waarvoor je in aanmerking komt en je staat sterker in je schoenen.

“Wie levenslang leert, vergroot zijn inzetbaarheid en zijn kansen op de arbeidsmarkt. En dat doet ook je portemonnee goed.”

(Bij)leren kan ook (bijna) gratis

(Bij)leren hoeft je echt niet veel geld te kosten. Ga gericht op zoek op het internet. Er zijn verschillende platformen waar je ook gratis cursussen kan volgen. Op het MOOC-platform (Massive Open Online Courses) van edX bijvoorbeeld vind je meer dan 2500 online cursussen van gerenommeerde universiteiten.

Ook uit boeken (die je gratis in de bib kan ontlenen) kun je heel wat opsteken.

Bijleren, je kennis bijspijkeren of een nieuw vak leren… Het zal jou en je budget geen windeieren leggen.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Gratis budgettips via Whatsapp van expert Sara Van Wesenbeeck - schrijf nu in - www.barkingdogs.beMag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Meer slimme budgettips: ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget‘ van (bespaar)expert Sara Van Wesenbeeck het boek voor jou!

Met de hacks in dit boek:

  • Haal je meer uit je geld
  • Kun je eindelijk weer sparen
  • Word je financieel fit
  • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is ook een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Afbeelding: unsplash