Budgettip: Een ruimer budget in 2021? Begin klein!

Heb je je voorgenomen om in 2021 je portemonnee of spaarboek te spijzen, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Of denk je dat het weer niet zal lukken om je goede geldvoornemens dit jaar waar te maken?

Met deze slimme budgettip (die je vandaag ook in mijn wekelijkse budgetrubriek in De Zondag vindt) zet je alvast een geslaagde eerste stap op weg naar een dikkere portemonnee.

Budgettip: Begin klein

Vele kleintjes maken één grote, het is mijn favoriete motto als het op het vergroten van je budget aankomt. Met kleine acties en kleine stappen kan je verrassend veel bereiken. Koester dit jaar daarom elke cent die je hebt of die je kan verwerven.

Met 1 euro op zich spring je op het eerste gezicht niet ver. Je koopt er wat snoep voor of een hebbeding, maar als je dit jaar elke dag 1 euro opzijzet, levert je dat eind december maar liefst 365 euro op.

“De kracht van die ene euro zit hem in het koesteren van elke cent die je hebt.” Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in haar boek ‘Hack je budget

Elke dag een kleine geldactie is bovendien veel makkelijker te realiseren dan het volledige bedrag in één keer te verzamelen of opzij te zetten. Zet je 50 jaar lang, bijvoorbeeld van je 18de tot je 68ste, elke dag 1 euro opzij, dan heb je met deze eenvoudige budgetactie ruim 18.000 euro bij elkaar gespaard.

En doe je met dit geld bijvoorbeeld aan pensioensparen, dan brengt die ene euro nóg meer op.

Veel succes met al je (kleine) budgetacties in 2021!

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Financieel fit zijn én blijven? Het kàn, met het boek ‘Hack je budget’

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget‘ van Sara Van Wesenbeeck hét boek voor jou!

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck selecteerde 365 beproefde en slimme tips en combineert deze met handige stappenplannen die je meteen geld zullen opleveren.

Hack je budget van budgetexperte en coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Met de hacks in dit boek:

  • Haal je meer uit je geld
  • Kun je eindelijk weer sparen
  • Word je financieel fit
  • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen. Het kost niets en brengt alleen maar op, dus waar wacht je nog op?” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van de vijf bestsellers Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget en ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, productief en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto: Unsplash