2.12.2020 – Marie Claire: Met deze tips van een budgetexpert hou je meer geld over aan het einde van de maand

Met deze tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck uit haar nieuwste boek ‘Hack je budget‘ hou je meer geld over aan het einde van de maand. Nu ook in Marie Claire Belgium.

Marie Claire Belgium: ‘Hack je budget’ en houd meer over aan het einde van de maand

“Het is slim om met je geldzaken aan de slag te gaan en nog slimmer om het niet langer uit te stellen”, zegt budgetexpert Sara Van Wesenbeeck op de website van Marie Claire Belgium. “Geld heeft immers invloed op álle aspecten van het leven. Maar budgetteren en het gezinsbudget managen, is niet altijd makkelijk. Misschien zie je door de vele bomen het bos niet meer. Daarom biedt dit boek je de kans om er eindelijk aan te beginnen, stap voor stap. Om meer uit je geld te kunnen halen, meer te kunnen doen met minder geld en niet langer op het eind van je loon nog een stuk maand over te hebben, reik ik meer dan 365 beproefde, nuttige en praktische bespaaracties aan die hun nut bewezen hebben en hun effect niet zullen missen.”

Belangrijk om in je achterhoofd te houden, aldus Van Wesenbeeck, is dat je niet té snel té veel mag verwachten. “Wie zijn portemonnee wil spijzen en meer ruimte in zijn gezinsbudget wil creëren, zal klein moeten beginnen. Met een eerste euro. En dan nog één. En nog één. Totdat die vele kleintjes één grote worden en ze zo grote impact hebben op jouw budget en je leven. Neem dit mee als je het boek leest, want het loopt als de rode draad doorheen elke pagina en zal jou motiveren om gezwind aan de slag te gaan en te blijven.”

Lees hier de geselecteerde budgettips van Marie Claire uit ‘Hack je budget’

Lees hier de selectie van budgettips van Marie Claire uit het boek ‘Hack je budget’ van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Financieel fit zijn én blijven? Het kàn, met het boek ‘Hack je budget’

Hack je budget van budgetexperte en coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget‘ van Sara Van Wesenbeeck hét boek voor jou!

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck selecteerde 365 beproefde en slimme tips en combineert deze met handige stappenplannen die je meteen geld zullen opleveren.

Met de hacks in dit boek:

  • Haal je meer uit je geld
  • Kun je eindelijk weer sparen
  • Word je financieel fit
  • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen. Het kost niets en brengt alleen maar op, dus waar wacht je nog op?” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.