27.11.2020 hln.be – Experts geven advies om je niet te laten vangen aan waanzinnige koopjes op Black Friday

“Prijzen liggen vaak net hoger tijdens Black Friday-weekend”, schrijft hln.be. Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft samen met andere experten tips om je niet te laten vangen aan waanzinnige koopjes.

“Laat je niet vangen op Black Friday”

Vandaag op hln.be: “Marketingprofessor Els Breugelmans (KU Leuven), budgetcoach Sara Van Wesenbeeck en experten van Test-Aankoop en de Nederlandse Consumentenbond leggen uit waar je zeker op moet letten tijdens dit gekke koopjesweekend, zodat ook jij je niet laat vangen aan “superdeals”.

Lees hier de adviezen voor Black Friday van budgetexperte Sara Van Wesenbeeck op hln.be.

To buy or not to buy, that’s the question

Al in 2013, toen er in onze streken nog nauwelijks sprake was van ‘Black Friday’, schreef budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de blogpost ‘To buy or not to buy, that’s the question’, over ‘Buy Nothing Day’ (Koop niets dag) die naar aanleiding van de koopgekte op Black Friday in het leven geroepen is en die nu over de hele wereld navolging kent, ook in België.

Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft in haar blogpost ook advies om met een andere blik naar je eigen koopgedrag te kijken.