25.9.2020 – Story: Emigreren, hoe pak je het aan? Life- en ondernemerscoach Sara Van Wesenbeeck geeft advies (aan Staf Coppens)

Deze week in Story: Life- en ondernemerscoach Sara Van Wesenbeeck geeft advies voor wie wil emigreren en in het buitenland een eigen zaak wil starten.

Story: “Staf Coppens en zijn gezin gaan écht voor het buitenlands avontuur.” Coach Sara Van Wesenbeeck geeft advies.

“Veel Belgen durven er alleen van te dromen, Staf Coppens en zijn gezin gaan écht voor een buitenlands avontuur”, schrijft Story. “In oktober verhuizen ze naar Zweden om er een camping uit te baten. Maar is zo’n beslissing ook echt een garantie op grenzeloos genieten?”

Story vroeg advies aan life & business coach Sara Van Wesenbeeck.

Plannen om te emigreren? Je vindt de adviezen van expert en coach Sara Van Wesenbeeck in Story

Lees hier het artikel met de adviezen van Sara Van Wesenbeeck in Story:

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend FBC-bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, spitsuurvrouwen, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere work-lifebalans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vier bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.