HLN: ‘Septemberfactuur’ weegt nog zwaarder door corona: met deze 10 tips hou je ze onder controle

‘Septemberfactuur’ weegt nog zwaarder door corona: met deze 10 tips van budgetexperte Sara Van Wesenbeeck hou je ze onder controle - www.barkingdogs.beSeptember is traditiegetrouw een dure maand voor wie schoolgaande kinderen heeft, maar dit jaar maakt de coronacrisis het voor velen nog zwaarder.

In Het Laatste Nieuws (en ook op hln.be) geeft budgetexpert Sara Van Wesenbeeck vandaag 10 nuttige adviezen om je ‘septemberfactuur‘ onder controle te houden, én de budgetstress te beperken.

Zo maak je de schoolstart betaalbaar

Lees hier de 10 nuttige budgettips voor een budgetvriendelijke schoolstart van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat verdikken? Wil je meer uit je geld helen? En meer overhouden op het eind van de maand?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker.

Coming soon: ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen'Hack je budget' - 365 tips om meer uit je geld te halen - Auteur: Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

In oktober ligt het vijfde boek ‘Hack je budget’ van expert en coach Sara Van Wesenbeeck in de boekhandel. In haar nieuwste boek vind je 365 (en meer) slimme tips om in crisistijd meer uit je geld te halen. Zonder dat het moeite kost en zonder dat je ervoor moet inboeten aan luxe of plezier.

Reserveer nu al je gesigneerde exemplaar

Sara’s nieuwste boek ‘Hack je budget’ is uitgegeven bij Lannoo en is vanaf mid oktober voor 15,99 euro te koop in de boekhandel.

Een door Sara gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’ reserveren, kan nu al via de website van Barking Dogs.

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend FBC-bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, spitsuurvrouwen, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere work-lifebalans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vier bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Afbeelding: Het Laatste Nieuws