Nina: Advies van organizing expert Sara Van Wesenbeeck voor een inspirerende en georganiseerde thuiswerkplek

Tips voor een beter werkende thuiswerkplek van organizing coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beOrganizing coach Sara Van Wesenbeeck geeft in Nina advies voor een beter werkende thuiswerkplek: “Een leuke en inspirerende werkomgeving is cruciaal”, zegt Sara Van Wesenbeeck in Nina. “Wie zich goed voelt in zijn thuiskantoor, heeft minder redenen om elders in huis afleiding te zoeken.”

Advies voor een efficiënte thuiswerkplek

Organizing coach Sara Van Wesenbeeck geeft in Nina advies voor een beter werkende thuiswerkplek: “Een leuke en inspirerende werkomgeving is cruciaal", zegt Sara Van Wesenbeeck in Nina. www.barkingdogs.be

Lees hier het advies van professional organizer Sara Van Wesenbeeck in het (foto)artikel ‘Uitgekeken op je home office? 20 spullen voor een efficiënte én Instagramwaardige thuiswerkplek’ in Nina.

 

(c) foto: Unsplash