Joe FM: Prettig en productief thuiswerken in tijden van corona

Luister mee op JOE naar de thuiswerktips van expert Sara Van Wesenbeeck

Afbeeldingsresultaat voor joe logoProfessional organizer en thuiswerkexpert Sara Van Wesenbeeck deelde vandaag (10 maart 2020), naar aanleiding van ‘Organize your home office day’ en van het coronovirus waarbij thuiswerken wordt aangemoedigd haar beste thuiswerktips op Joe FM.

Luister mee naar de thuiswerktips van expert Sara Van Wesenbeeck in de avondshow van Raf en Rani en ga meteen aan de slag:

Prettig en productief thuiswerken: laat je coachen door Barking Dogs

  • Wil je je medewerkers leren hoe ze productief kunnen thuiswerken?
  • Wil je zelf productiever thuiswerken?
  • Een efficiënte home office opzetten?
  • Je home office georganiseerd krijgen

Boek dan een workshop of home office consulting van Barking Dogs. Als office organizer zijn wij expert in onder meer het coachen van professionals die (deeltijds of voltijds) werken vanuit hun home office.

 

Contacteer Barking Dogs

Een afspraak maken voor het opstarten van een coachingstraject? Of voor een workshop rond thuiswerken?

Contacteer Barking Dogs. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En, we bijten niet!

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto: Unsplash