DS Magazine: Waarom mensen hun leven in handen van een coach geven

Vooral alles is een coach. Is dat overbodige luxe, of een prima vorm van zelfzorg? Met deze vraag gaat DS Magazine van 5 oktober 2019 aan de slag. Ook personal coach, opruimcoach en bezielier van Barking Dogs Sara Van Wesenbeeck komt aan het woord.

Een interessant artikel voor coaches en voor al wie coaching overweegt.

Coach Sara Van Wesenbeeck over het wezen en doel van coaching

Ook coach Sara Van Wesenbeeck komt in het artikel aan het woord, als organizing coach (ook wel ‘professional organizer’ of ‘opruimcoach’ genoemd) en als voorzitter van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO:

“Wat een personal organizer of opruimcoach doet, varieert van klant tot klant, want een goede coach werkt op maat”, schrijft De Standaard. “De ene wil de kleerkasten of de keuken aangepakt zien; de ander wil het hele huis zo veel mogelijk ontspullen, de zolder vrijmaken of de mailbox beter leren beheren. Het verschil tussen een opruimklus en een opruimcoaching zit hem in de duurzaamheid: ‘Het doel zijn niet de opgeruimde keukenkasten op zich, wel meer levenskwaliteit en minder stress’, zegt Sara Van Wesenbeeck, die de nog piepjonge beroepsfederatie voorzit. ‘Organiseren is een kwestie van gewoontes. We begeleiden de gedragsverandering, dat is het wezen van coaching.’”

Lees hier het artikel ‘Waarom mensen hun leven in handen van coaches geven’ in DS Magazine.

Wil je ook in zee met een ervaren coach? Contacteer Barking Dogs!

Wil je ook in zee met een ervaren coach? In je thuisomgeving of op je werkplek? Neem dan contact op met Barking Dogs.

 • Barking Dogs levert maatwerk: Samen met jou bekijken we welke soort coaching bij jou past.
 • Barking Dogs levert kwaliteit: Samen zetten we systemen op maat op die voor jou werken.
 • We coachen jou bij gewoonte- en gedragsverandering: We lopen een eindje met je mee, net lang genoeg, tot je je nieuwe ‘goede gewoontes’ eigen gemaakt hebt.

Kijk hier wat Barking Dogs als coach voor jou kan betekenen:

 • Personal coaching op de werkplek
 • Exclusieve starterscoaching
 • Personal coaching voor ondernemers
 • Personal coaching voor spitsuurvrouwen
 • Crossroad coaching
 • Thuiscoaching door professional organizer
 • (Organizing)coaching voor nabestaanden
 • Coaching voor medici
 • Coaching voor schooldirecteurs
 • Businesscoaching on board

Contacteer Barking Dogs, voor een antwoord op al je vragen of voor het opstarten van een coachingstraject. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En, we bijten niet!

 

Over Sara Van Wesenbeeck: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij zakelijke en arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.