Nostalgie: Nuttige thuiswerktips van coach Sara Van Wesenbeeck

Naar aanleiding van de Nationale Telewerkdag op 19 september 2019 gaf organizing en business expert Sara Van Wesenbeeck op Nostalgie tips aan Kevin en Evy om van je thuiswerkdag een succes te maken.

Telewerken zit in de lift: meer en meer werknemers werken één of meerdere dagen vanop een andere locatie dan hun kantoor. Van alle telewerkers werken de meesten van thuis uit.

Nostalgie: Thuiswerktips van expert Sara Van Wesenbeeck

Hoe kun je tijdens het thuiswerken veel gedaan krijgen? Wat zijn de valkuilen van thuiswerken? En komt werken in je pyjama het thuiswerken ten goede, of niet?

In het programma ‘Joyride’ op Nostalgie deelt organizing expert en personal coach Sara Van Wesenbeeck enkele slimme thuiswerktips zodat jij van je thuiswerkdag een succes kunt maken:

 

Over Sara Van Wesenbeeck: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij zakelijke en arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.