Deze week op MNM: Pak je uitstelgedrag aan met de tips van coach Sara Van Wesenbeeck

Pak je uitstelgedrag aan met de tips van life & businesscoach en expert Sara Van Wesenbeeck. www.barkingdogs.be

Life en business coach Sara Van Wesenbeeck geeft deze week op MNM advies om je uitstelgedrag aan te pakken.

Maandag, dinsdag en donderdag, telkens om 12.15 uur, krijg je tips van Sara in het programma BOOST van Ann Reymen.

Volg de tips van Sara hier op de voet.

Uitstellen, aangeleerd gedrag dat je kunt afleren

Waarom zit je op Facebook als je een deadline moet halen? Waarom heb je die afspraak met de tandarts nog niet gemaakt terwijl je weet dat je een gaatje hebt? Waarom begint diëten altijd morgen?

Waarom stel je zo vaak dingen uit? En hoe komt het dat je niet gewoon begint, terwijl je weet dat treuzelen je leven alleen maar ingewikkelder maakt en het je geen stap verder brengt?

Een antwoord op al je vragen over uitstelgedrag krijg je deze week van life & business coach Sara Van Wesenbeeck op MNM:

  • Wat is dat ‘uitstellen’?
  • Waarom stel je uit?
  • Waarom stel jij vaker uit dan je collega?
  • Hoe kun je van je uitstelgedrag af geraken?

Luister mee naar de tips van Sara Van Wesenbeeck op MNM

Luister mee naar de tips van Sara op MNM. Zo ga je uitstelgedrag tegen.

Lees meer: 19 redenen (en evenveel oplossingen) waarom je uitstelt

Meer weten waarom je uitstelt en hoe je je uitstelgedrag aan banden kunt leggen? Lees alvast de blogpost van life & business coach Sara Van Wesenbeeck: ‘19 redenen (en evenveel oplossingen) waarom je uitstelt‘.

Nooit meer uitstellen met Barking Dogs coaching

Wil je voorgoed komaf maken met je uitstelgedrag? ‘De kunst van het starten’ onder de knie krijgen? Deze nieuwe goede gewoontes introduceren en vooral ook duurzaam verankeren in je leven en werk?

Barking Dogs en life & businesscoach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck en haar team coachen je met plezier – en met kennis van zaken – bij het aanpakken van je uitstelgedrag, en ook bij het realiseren van je doelen en bij het veranderen van je gewoontes.

Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem nu contact op met Barking Dogs voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak voor een intakegesprek te maken.

We bijten niet!

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
© Foto: Shutterstock – Stuart Miles