Het Laatste Nieuws: Nuttige tips voor spitsuurouders

De start van het schooljaar is voor vele gezinnen een hectische periode. De krant Het Laatste Nieuws vroeg aan haar lezers om hun grootste stressmoment voor te leggen.

Life & business coach, organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck gaf in Het Laatste Nieuws nuttige adviezen om deze ‘organizingknoop’ van spitsuurouders te ontwarren:

Het is zo hectisch!Nuttige tips voor spitsuurouders bij de start van het schooljaar: Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, personal organizer en auteur - www.barkingdogs.be

“Heeft er iemand een goede oplossing voor de morgen- en avondrush? Het is haasten ’s ochtends en hetzelfde scenario ’s avonds. Ik weet niet hoe andere ouders het doen. Wij hebben twee kleine kinderen die mijn vrouw en ik met de wagen aan school afzetten en weer ophalen. We werken alle twee, mijn vrouw bovendien als verpleegster in shiften,  dus het is elke week weer kijken in de agenda wie wat kan doen. Hoewel het ’s morgens ook stressen is, word ik helemaal gek van de avondspits. Zelfs als ik ‘maar’ tot vijf uur werk, ben ik soms pas een uur later op school. De nabewaking duurt maar tot 17u30, maar als ik op tijd verwittig, wil een van de leerkrachten soms wel langer blijven. Ik voel me de slechtste vader ter wereld als ik om 18u de twee kleintjes daar als enige kindjes nog zie zitten. Nog eens: hoe doen die al die andere ouders dat?”

Nuttige tips voor spitsuurouders van Sara Van Wesenbeeck

Lees de tips voor spitsuurouders van Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws…

Leestip

Sara Van Wesenbeeck schreef ook ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’, een absolute mustread voor iedereen die weer zelf de regisseur wil worden van zijn leven, thuis en op het werk!

In dit boek:

Het hanboek voor de spitsuurvrouw van life & business coach en personal organizer Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

  • In dit boek leert Sara je om de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te begrijpen en te managen.
  • Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag.
  • Je combineert voortaan vlot al je rollen, je vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ van Sara Van Wesenbeeck is uitgegeven bij Lannoo.

Bestel het boek hier.

(c) Foto: Shutterstock – JRP Studio