Blog Tempo Team: Slimmer pauzeren stimuleren met 5 richtlijnen van coach Sara Van Wesenbeeck

Doe je wel eens aan ‘laptop-lunchen’ of multitasken in de hoop meer werkminuten en -seconden te kunnen winnen? Of blijf je de hele werkdag lang maar doorhollen, zonder halt te houden? “Dat is geen goed idee”, zegt life en business coach en auteur van onder meer ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ Sara Van Wesenbeeck op de blog van Tempo Team. “Net door regelmatig te pauzeren, krijg je meer gedaan in minder tijd en zal de kwaliteit van je werk verbeteren én zul je op het eind van je werkdag dus op tijd naar huis kunnen vertrekken.”

“Net door regelmatig te pauzeren, krijg je meer gedaan in minder tijd en zal de kwaliteit van je werk verbeteren én zul je op het eind van je werkdag dus op tijd naar huis kunnen vertrekken.”

5 praktische richtlijnen voor je nieuwe pauzebeleid

Hoe help je je medewerkers tijdig de pauzeknop in te duwen?

Lees hier de 5 praktische richtlijnen voor je nieuwe pauzebeleid van coach Sara Van Wesenbeeck op de blog van Tempo Team.