HLN.be: ‘Thuiswerken wérkt: expert geeft tips voor je home office’

Thuiswerken wérkt: expert Sara van Wesenbeeck geeft tips voor je home office - www.barkingdogs.beVandaag op de website van Het Laatste Nieuws: de slimme thuiswerktips van Sara Van Wesenbeeck, organizing expert, life & businesscoach en auteur van onder meer ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.

Thuiswerken wérkt: expert Sara van Wesenbeeck geeft tips voor je home office

Wil je van thuiswerken een succesverhaal maken, dan mag je de thuiswerktips van Sara op HLN.be niet missen.

Met Barking Dogs op weg naar werken met minder stress

Ben je in je werkomgeving op zoek naar het realiseren van groei en verandering? Wil je optimaal en effectief functioneren en communiceren? Je volle potentieel bereiken?

Wil je zelf, je team of individuele medewerkers beter leren omgaan met stress? Of prioriteiten kunnen bepalen, al je deadlines kunnen halen, makkelijker kunnen afbakenen, neen leren zeggen of delegeren? Eindelijk grip krijgen op je mailbox, tijd en agenda?

Heb je nood aan persoonlijke coaching bij het bewaren en bewaken van je worklife-balans of om de dagelijkse (werk)stress te leren hanteren? En houd je eraan om dit alles duurzaam aan te pakken?

Dan ben je bij Barking Dogs en life & business coach, organizing expert en conflictbemiddelaar Sara Van Wesenbeeck aan het juiste adres!

We coachen je met plezier – en met kennis van zaken – bij het bereiken van al je nieuwe doelen.

Contacteer Barking Dogs hier. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En… we bijten niet!

 

 (c) Foto: Unsplash