Goed Gevoel: Zo overleef je de feestdagen zonder stress en financiële kater

Organizing- en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck geeft in Goed Gevoel tips om je op weg te helpen naar prettige en zorgeloze feestdagen, zowel op financieel als sociaal vlak.

Zorgeloze feesten zonder stress

“Budget- en organizingcoach Sara Van Wesenbeeck gebruikt het woord besparen liever niet”, schrijft Goed Gevoel. “Dat impliceert immers dat je aan plezier en/of luxe zou moeten inboeten. En laat dat net iets zijn dat je tijdens de feestdagen net niet wilt doen. Daarom spreekt zij over ‘meerderen’: meer uit je geld halen, zonder daarbij al te veel toegevingen te moeten doen. Het enige wat het van je vraagt is een snuif lef, een portie creativiteit en een tikkeltje organisatietalent. Met haar tips helpt ze je op weg naar zorgeloze feesten.”

Lees hier de tips van organizing- en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck in Goed Gevoel…