Lezing van Sara Van Wesenbeeck op Assistant Power Class in Utrecht: Manage je uitstelgedrag

life & business coach, erkend bemiddelaar, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beOp 1 november 2018 kun je life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck live aan het werk zien op de Assistant Power Class in Utrecht. Samen met andere prominente sprekers deelt ze in haar lezing slimme werktechnieken om weer opgeladen en vol power aan de slag te gaan.

Manage je uitstelgedrag

Onder de titel ‘Manage je uitstelgedrag’ geeft life & business coach Sara Van Wesenbeeck op de Assistant Power Class in Utrecht tips om komaf te maken met ‘uitstelleritis’. Iedereen stelt wel eens uit, maar gelukkig is het een gewoonte die je kunt afleren.

Aan de hand van Sara’s slimme tips leer je de kunst van het starten.

Aan de slag met 4 anti-uitstelstrategieën

Wil je nu al aan de slag? Stop met uitstellen aan de hand van de vier anti-uitstelstrategieën in de blog op secretary.nl van life & business coach Sara Van Wesenbeeck.

Afspraak op de Assistant Power Class in Utrecht op 1 november 2018!