Podcast ‘Radar helpt’: Zo vind jij de juiste balans tussen werk en vrije tijd

Tips van coach Sara Van Wesenbeeck in podcast ‘Radar helpt’

Enige tijd geleden gaf life & business coach, senior personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck (rechts op de foto) in het Nederlandse radioprogramma ‘Radar Radio’ tips voor een betere combinatie van werk en privéleven. Haar tips zijn nu ook te horen in de podcast ‘Radar helpt’.

Zo vind jij de juiste balans tussen werk en vrije tijd

Het combineren van werken en vrije tijd: hoeft het wel allemaal zo perfect ‘in evenwicht’ te zijn? Waarom vinden we het zo lastig om de juiste balans te vinden? Wat heeft de smartphone te maken met het vlot combineren van werk en vrije tijd?

Luister mee naar de praktische tips van Sara Van Wesenbeeck in de podcast ‘Radar helpt’ (scroll door naar podcast #9 ‘Zo vind jij de perfecte balans tussen werk en vrije tijd’).

Op anderhalve minuut ben je weer helemaal bij!

Prettig en productief werken? Laat je coachen door Barking Dogs!

Met meer comfort functioneren? Je productiviteit verhogen? Elke dag op tijd naar huis vertrekken? Je mailbox georganiseerd krijgen? Al je deadlines halen?

Barking Dogs en life & business coach en personal organizer Sara Van Wesenbeeck coachen je deskundig en op maat zodat jij

  • binnen de kortste keren alles weer onder controle hebt
  • met meer plezier werkt
  • en meer tijd hebt voor datgene wat er echt toe doet.

Wie wil daar niet voor tekenen?

Bekijk hier het aanbod van exclusieve coachingprogramma’s en workshops en opleidingen van Barking Dogs. Je vindt er beslist wat je zoekt.

Contacteer Barking Dogs. We bijten niet!

Contacteer Barking Dogs. Of bel naar +32 470 52 70 52. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En… we bijten niet!