Barking Dogs vaart weer uit met ‘Businesscoaching on board’!

Businesscoaching on board met personal coach Sara Van Wesenbeeck @Barking Dogs
Op 1 april gaat het vaarseizoen in Friesland van start. En vanaf 1 april tot eind oktober 2018 vaart (en dat mag je letterlijk nemen!) Barking Dogs opnieuw uit voor het project ‘Businesscoaching on board’.
Met ‘Businesscoaching on board’ van Barking Dogs navigeer jij en/of je team op een unieke en duurzame manier naar succes en geluk.

Zo werkt ‘Businesscoaching on board

Aan boord van een uniek motorjacht (zie foto) voorzien van alle modern comfort, vaar je doorheen het inspirerende en rustgevende kader van de Friese meren en rivieren. Ondertussen word je door personal coach Sara Van Wesenbeeck gecoacht op weg naar succes en geluk.

Niet enkel een unieke belevenis, maar ook een met duurzaam resultaat!

Businesscoaching on board met personal coach Sara Van Wesenbeeck @Barking Dogs

Meer over de aanpak, de werkwijze, je personal coach aan boord, de crew die je met de beste zorgen omringt en de kostprijs vind je op deze website, waar het project van a tot z wordt uitgelegd onder ‘Businesscoaching on board’.

Boek nu ‘Businesscoaching on board’

Boek snel, want het aantal vaardagen is beperkt!

Contacteer Barking Dogs

Contacteer Barking Dogs met je vragen of voor het boeken van een of meerdere coachingsdagen.

We bijten niet!