Life coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck geeft advies op Joe Big Boost

Joe Big Boost, spice up your life, ook met expert Sara Van Wesenbeeck!

Vanaf maandag 22 januari geeft radiozender Joe je leven een Big Boost. Elke dag ontvangen de radiopresentatoren experten in de studio die de luisteraars helpen bij het waarmaken van hun goede voornemens.

Slimme tips van life coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck

Op woensdag 24 januari gaf life & business coach, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeecklive advies in het programma van Alexandra Potvin.

Als organizing expert en life coach bemandde Sara het Joe Boostcenter en gaf ze advies voor een leven met minder stress, meer tijd voor datgene wat er echt toe doet en rust in je hoofd.

Mis de tips van expert Sara Van Wesenbeeck niet!

Luister en kijk hier mee naar een van de tips van expert Sara Van Wesenbeeck (scroll door naar de boost-tip van Sara Van Wesenbeeck).

En geef je leven een boost!

 

Je leven een boost geven realiseer je samen met Barking Dogs

Stress beter leren hanteren? Grip op je agenda krijgen? Een leefbaar evenwicht vinden tussen werk en je privéleven? Een oplossing vinden voor je tijdgebrek en stapels papier en rommel? Meer efficiëntie op je werkplek realiseren?

Barking Dogs en life & business coach, erkend bemiddelaar, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck coachen je om dit duurzaam hanteren en managen, thuis en op je werkplek.

Pak je onafgewerkte zaken eindelijk aan. Zo wordt dit jaar zonder twijfel je beste jaar ooit!

Realiseer het samen met Barking Dogs

  • Bekijk hier wat Barking Dogs voor jou kan betekenen.
  • Contacteer Barking Dogs (een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis).

We bijten niet!