Sara Van Wesenbeeck in Het Belang Van Limburg: Waarom doelen stellen goed voor je is

 

lifecoach Sara Van Wesenbeeck in Het Belang Van Limburg: Waarom doelen stellen goed voor je is - Barking Dogs

 

Met elk goed voornemen dat je maakt, stel je ook een nieuw doel voor jezelf, en dat is best een goed idee: “Het stellen van doelen is wel degelijk positief en gezond. Een doel maakt dat je een droom in gang zet: het is de trigger om ook echt iets te veranderen in je leven”, dat zegt life & business coach Sara Van Wesenbeeck in Sjiek, het weekendmagazine van Het Belang Van Limburg.

Volgens life coach Sara Van Wesenbeeck in Sjiek zijn er echter ook valkuilen: “Mensen hebben snel de neiging om te véél doelen te stellen, vaak ook onder druk van hun omgeving. Door de social media, bijvoorbeeld: We willen niet enkel anderen evenaren, maar het nét dat tikje beter doen.”

Bereik je doelen en goede voornemens met succes met de tips van life coach Sara Van Wesenbeeck

Wil je weten:

  • Waarom doelen stellen goed voor je is,
  • en hoe je al je doelen en goede voornemens met succes kunt bereiken?

Lees dan zeker het interview met slimme tips van Sara Van Wesenbeeck in Het Belang Van Limburg:

Lees meer… (pagina 1)

Lees meer… (pagina 2)

Lees meer… (pagina 3)

Lees meer… (pagina 4)

(c) Illustratie: Shutterstock – maxicam