De 9 gezondste werkgewoontes: nuttige tips voor minder stress van coach Sara Van Wesenbeeck op managementsupport.nl

De 9 gezondste werkgewoontes: nuttige tips voor minder stress van coach Sara Van Wesenbeeck op managementsupport.nlVan de uren die je wakker bent, breng je meer tijd door op het werk dan thuis. Gezond en vitaal werken draagt dus bij aan gelukkiger leven en aan een betere levenskwaliteit.

Nooit meer werkstress

Met deze 9 adviezen voor gezonde werkgewoontes van life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck op de website managementsupport.nl zit je voortaan beter in je vel, ben je fris in je hoofd, kun je productiever en creatiever zijn en kun je het woord ‘werkstress’ voortaan uit je woordenboek schrappen.

Lees hier de 9 gezondste werkgewoontes van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

Lees hier de 9 gezondste werkgewoontes op managementsupport.nl, slimme tips (om meteen mee aan de slag te gaan) van life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck.