Ken jij DERK al? (dé tip om uitstelgedrag tegen te gaan en tijd te winnen)

Krijg meer gedaan met DERK - expert Sara Van Wesenbeeck vertelt hoe je productiever wordt en minder uitstelt - www.barkingdogs.be

Win tijd met DERK

Wil je dingen eindelijk écht afgewerkt krijgen? Uitstelgedrag vermijden? Heel wat tijd winnen? Meer rust in je hoofd creëren? Dan is DERK beslist de partner met wie je je leven wil delen!

Weet je, DERK is slim. Hij Doet Eerst de Rot Klussen en begint zijn werkdag met de taken waar hij het meest tegenop ziet, of die hij het langst uitgesteld heeft.

Krijg meer gedaan met DERK

Sluit DERK voortaan in de armen en plan jullie ‘intieme’ momenten ook in je agenda. Zorg tijdens die speciale momenten voor focus-tijd (je smartphone mag uit!) – je wil DERK immers liefst van al diep in de ogen kunnen kijken.

Met DERK aan je zij zul je ’s avonds tevreden terugkijken op je dag, want je was niet alleen drukdrukdruk maar je hebt – eindelijk – ook heel wat écht afgewerkt en veel tijd gewonnen!

Meer lezen? Dat kan!

Meer slimme tips voor een leven met minder stress en een betere levenskwaliteit vind je in de bestsellers van life & business coach, organizing expert en spreker Sara Van Wesenbeeck. Sara is ook de bezieler van Barking Dogs.

Het handboek voor de spitsuurvrouw - De kunst van het starten, tips van expert Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Sara’s boeken zijn uitgegeven bij Lannoo en te koop in de (online) boekhandel in België en Nederland, of bij Barking Dogs.

Nooit meer uitstellen met Barking Dogs coaching

  • Wil je de dingen eindelijk écht afgewerkt krijgen?
  • Uitstelgedrag vermijden?
  • Met minder stress leven en werken?
  • Tijd winnen en rust in je hoofd vinden?

Laat je coachen door Barking Dogs en life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck.

Neem hier contact op met Barking Dogs om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En… we bijten niet!

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, medici, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget en ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet!
(Deze blogpost van Sara Van Wesenbeeck werd voor het eerst gepubliceerd op 31 mei 2015)
(c) Foto: Shutterstock – Tomacco