‘Rust in je huis en je hoofd’ nu ook bij de 100 best verkochte boeken van Vlaanderen

Rust in je huis en je hoofd - life & business coach, professional organizer, organizing expert, spreker en auteur Sara Van WesenbeeckVers van de pers en nu al in de Vlaamse boeken top 100: het boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ van life & business coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck stapt een week na publicatie de Vlaamse Boeken top 100 binnen op de 89ste plaats en stijgt in de tweede week al naar plaats 76.

De Vlaamse Boeken Top 100 is een initiatief van boek.be, de koepelvereniging van het Vlaamse boekenvak. Boek.be stelt elke week een lijst op met de best verkochte boeken van het moment in Vlaanderen en Brussel.

‘Rust in je huis en je hoofd’, beslist ook voor jou!

  • ‘Rust in je huis en je hoofd’, het vierde boek van Sara Van Wesenbeeck, is uitgegeven bij Lannoo.
  • Het is het zomerboek 2017 van Lannoo.
  • Nu in België en Nederland te koop voor slechts 10 euro (ja, je leest dit goed).

Wordt ‘Rust in je huis en je hoofd’ een stijger in de Boeken top 100? Wordt beslist vervolgd.

Bestel hier alvast jouw gesigneerd exemplaar van ‘Rust in je huis en je hoofd’ van Sara Van Wesenbeeck!