Made in Mechelen – Sara Van Wesenbeeck brengt met praktische tips rust in huis en hoofd

Life & business coach, professional organizer, bemiddelaar, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck - boek 'Rust in je huis en je hoofd'De website Made in Mechelen bericht over het nagelnieuwe boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ van life & business coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck:

“In onze veeleisende samenleving is de zoektocht naar rust in je hoofd actueler en belangrijker dan ooit”, zegt Sara Van Wesenbeeck. “Aan de hand van nuttige inzichten, beproefde recepten en hands on tips vertel ik in mijn boek hoe je de tastbare buitenwereld (tijd, jezelf, spullen, papierwerk, gezin…) kunt aanpakken om zo in je hoofd orde op zaken te stellen en rust te vinden.”

Sara Van Wesenbeeck reikt in haar boek beproefde recepten, stappenplannen en slimme tips aan, schrijft Made in Mechelen. “Dit boek gaat verder dan het oppervlakkig oppoetsen van de buitenkant. Het zet aan tot duurzame verandering waar je dag in dag uit de vruchten van kunt plukken”, aldus Sara Van Wesenbeeck in het artikel.

Lees hier het artikel op de website Made in Mechelen