Dit is géén aprilgrap: het vierde boek van Sara Van Wesenbeeck is een feit!

Rust in je huis en je hoofd - boek van professional organizer, life & business coach, bemiddelaar, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck

Coming soon

Het vierde boek van life & business coach, professional organizer, bemiddelaar en spreker Sara Van Wesenbeeck komt eraan! – en dit is géén aprilgrap.

‘Rust in je huis en in je hoofd’… daar droom je beslist ook van als drukbezette spitsuurvrouw of -man.

Aan de hand van de haalbare stappenplannen en de praktische en vooral slimme tips uit Sara’s nieuwste boek kun je dit eindelijk duurzaam realiseren.

Rust in huis en je hoofd

‘Rust in huis en je hoofd’ was in 2011 al het centrale thema in ‘Het slimme organizing boek’, voor een leven met minder stress en wanorde, de allereerste long- en bestseller van Sara Van Wesenbeeck.

Nu 6 jaar later is het thema actueler dan ooit en ligt de volledig herziene en geactualiseerde versie van ‘Het slimme organizing boek’ binnenkort in de (online) boekhandel onder de titel ‘Rust in je huis en je hoofd’.

Rust in je hoofd, leven in balans

Rust in je huis en je hoofd - boek van professional organizer, life & business coach, bemiddelaar, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck

Wil je zelf aan de slag met de beproefde recepten, stappenplannen en slimme tips van de eerste en meest gekende professional organizer van België? Dat kan!

Het vierde boek van Sara Van Wesenbeeck is het zomerboek 2017 van uitgeverij Lannoo en is heel binnenkort te koop in de (online) boekhandel in België en Nederland!

PS: Kijk ook mee naar de sneak preview van het manuscript van ‘Rust in je huis en je hoofd’.