Zo organiseer je een gezellig en betaalbaar communiefeest – Tips van organizingcoach Sara Van Wesenbeeck in Het Belang Van Limburg

Nuttige en eenvoudige tips van professional organizer Sara Van Wesenbeeck voor het organiseren van een gezellig en betaalbaar communiefeest

“Een communiefeest of lentefeest organiseren is geen sinecure”, zegt professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck.“Je moet de organisatie ervan in je drukke agenda zien in te passen en daarnaast is het niet eenvoudig om ook je uitgaven binnen de perken te houden.”

In Het Belang Van Limburg van 15 februari 2017 geeft Sara Van Wesenbeeck tips voor een betaalbaar én vooral prettig feest.

“Leg in de eerste plaats de lat voor jezelf niet te hoog. Mensen denken te snel: als we minder geld uitgeven, boeten we in op plezier. Dat klopt niet. Wees creatief: dat is de belangrijkste boodschap die ik heb. Hou het redelijk. Gezelligheid, samenzijn, bijpraten, lekker eten: dat is waar het om draait”, aldus Sara Van Wesenbeeck in Het Belang Van Limburg.

Lees hier het artikel met de nuttige tips van organizing coach Sara Van Wesenbeeck…