Groot nieuws: Plus Organizing wordt Barking Dogs!

Plus Organizing heet voortaan Barking Dogs!

Ruim 8 jaar geleden startte Sara Van Wesenbeeck ‘Plus Organizing’ op. Met haar bedrijf legde ze zich vooral toe op professional organizing, coaching en training. Sara bouwde haar bedrijf uit tot een bloeiende zaak, zette ‘professional organizing’ in België op de kaart en schreef drie felgesmaakte boeken.

“Nu is het tijd voor een volgende stap”, zegt Sara Van Wesenbeeck. “We gaan vooral verder op hetzelfde elan, en naast de bestaande diensten krijgt nu ook conflictbemiddeling door erkende bemiddelaars een volwaardige plaats in mijn bedrijf.

De naam ‘Plus Organizing’ dekte de lading niet meer. En zo zag ‘Barking Dogs’ het levenslicht.

“Onze blaffende honden bijten niet”, zegt Sara, “maar ze zijn wel je trouwe, deskundige en inspirerende ‘gps’ op weg naar succes!”

Beslist ook voor jou!

Barking Dogs steunt op drie pijlers:

Met dit aanbod van diensten richt Barking Dogs zich vooral tot:

  • bedrijven en organisaties en hun medewerkers (executives, managers, high potentials en teams)
  • en op startende en doorgewinterde ondernemers
  • ook medici, schooldirecties en de overheid behoren tot het doelpubliek

Daarnaast blijven ook de professional organizing-diensten, de zogenoemde thuiscoaching, bestaan, én wordt de opleiding ‘Ik word professional organizer’ verder uitgebreid met de opleiding ‘Ik word office organizer’ voor organizers die vooral op de zakelijke markt actief willen zijn.

Conflictbemiddeling

Onder de noemer ‘we mediate’ biedt Barking Dogs met bemiddeling een duurzaam antwoord voor het oplossen van geschillen en ondersteuning bij preventieve acties bij conflicten.

Met Sara Van Wesenbeeck als erkend bemiddelaar specialiseert Barking Dogs zich vooral in geschillen op de werkplek. Ook conflictcoaching en coaching bij een bemiddeling behoort tot het dienstenpakket. Daarnaast adviseert en begeleidt Barking Dogs bedrijven bij het opzetten van een conflict management systeem.

Tijd voor verandering?

Als meer van hetzelfde voor jou niet meer werkt, dan is het tijd voor verandering. Realiseer je doelen samen met Barking Dogs en maak van 2017 je beste jaar ooit!

Wek de slapende hond in jezelf en contacteer Barking Dogs. We bijten niet!