Feeling over ‘Vrouwen en geld’, met duiding en adviezen van Sara Van Wesenbeeck

Vrouwen en geld: Mag het iets meer zijn? Coach Sara Van Wesenbeeck deelt inzichten en adviezen over het thema in Feeling

Vrouwen en geld. Het is geen goed huwelijk. In Feeling van januari vind je het relaas van een complexe relatie en oplossingen om er het beste van te maken. Met inzichten, duiding en adviezen van life & businesscoach, organizing expert en auteur van onder meer ‘Het slimme budgetboek’ Sara Van Wesenbeeck.

Ziehier alvast enkele van de inzichten en adviezen die coach Sara Van Wesenbeeck je in Feeling aanreikt:

“Ik zie ze in mijn coachings- en bemiddelingspraktijk, de vrouwen die zich jarenlang voor geen geld hebben ingezet in het bedrijf van hun man, en die na de scheiding zonder een cent op straat staan”, zegt caoch Sara Van Wesenbeeck in Feeling. “Waarom denken vrouwen niet na over dat huwelijkscontract? Waarom regelen ze geen loon en een pensioenplan?”

Verdiep je in elk geval in geldzaken. Het is echt niet moeilijk en het brengt altijd op. “Het is echt niet zo moeilijk hoor”, zegt Sara Van Wesenbeeck in Feeling. “De belangrijkste stap die vrouwen moeten zetten is: geld bespreekbaar maken. Er niet langer de ogen voor sluiten. Je hoeft zelfs niet meteen naar de bank of zo, maar praat er al eens over met een vriend die je vertrouwt, of een kennis die zijn of haar geldzaken goed op een rijtje heeft. En stel vragen als je iets niet begrijpt. We kunnen echt onze financiële toekomst wel uitstippelen, we moeten het gewoon willen.”

Lees meer in Feeling – pagina 1…

Lees meer in Feeling – pagina 2…

Lees meer in Feeling – pagina 3…

Lees meer in Feeling – pagina 4…