Het Nieuwsblad: Donderdag date-dag (met tips van life coach Sara Van Wesenbeeck)

Zo maak je je goede voornemens (voor ‘date-dag’) écht waar

Vlaams welzijnsminister Jo Vandeurzen lanceerde (op 21 oktober 2016) de ‘Donderdag date-dag’-campagne. Koppels worden in de campagne aangespoord om meer tijd voor elkaar te maken. Het Nieuwsblad vroeg lifecoach Sara Van Wesenbeeck hoe je van ‘date-dag’ een goede gewoonte kunt maken.

“Een goede relatie daar wordt iedereen beter van: jijzelf, je partner en de kinderen”, zegt life & business coach Sara Van Wesenbeeck. “Een vast moment prikken waarop je tijd maakt voor elkaar is alvast de eerste stap. Schrijf de date systematisch in je agenda en regel een babysit. En… zorg dat je tijdens de ‘date’ met je partner ook je smartphone even afzet, zodat je tijd samen ook exclusivi-tijd is.”

Lees Sara’s tips voor date-dag in Het Nieuwsblad…