29.2.2016 – Tijd voor spitsuurvrouwen

Life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck doet spitsuurvrouwen tijd winnen op Q-Music

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit?

Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur en snak je naar meer kwali-tijd? Dan had je op maandag 29 februari 2016 beslist moeten luisteren naar Q-Music!

 

Personal coach Sara Van Wesenbeeck met tips voor meer tijd op q-music - 29 2 2016

Life & business coach en spreker Sara Van Wesenbeeck (ook auteur van onder meer ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’) gaf op schrikkeldag tips voor alle spitsuurvrouwen die een drukke baan met een gezin combineren en vaak het gevoel hebben dat de tijd hen door de vingers glipt.

Met de slimme en haalbare tips en beproefde recepten van coach Sara hoef je niet langer te zwichten voor de waan(zin) van de dag. Je combineert voortaan vlot al je rollen, je vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

Luister mee

Niet te missen als je weer zelf regisseur van je leven wil worden: de tips van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck op Q-Music!

PS: Ben je een vrouwelijke leidinggevende, manager of professional en wil je graag ‘De workshop voor de spitsuurvrouw’ van life & business coach Sara Van Wesenbeeck bijwonen, dan kan dat binnenkort onder meer in Gent (Holiday Inn), op 25 oktober 2016. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.