Made in Mechelen: Sara Van Wesenbeeck helpt professional organizers op weg

Sara Van Wesenbeeck helpt professional organizers op weg

Opleiding Ik word professional organizing - coach Sara Van Wesenbeeck - foto ShutterstockBen je een geboren professional organizer en wil je er ook je beroep van maken, dan kun je vanaf maart ook in België een opleiding voor professional organizer volgen. Tot nog toe waren er enkel in het buitenland opleidingen.

 

Vandaag bericht “Made In Mechelen” over de unieke opleiding ‘Ik word professional organizer’ die Sara Van Wesenbeeck vanaf maart organiseert.

 

In de driedaagse opleiding ‘Ik word professional organizer’ deelt professional organizer en life & business coach Sara Van Wesenbeeck haar rijke praktijkervaring en passie voor het vak.

“In de opleiding leer je de finesses van het vak van professional organizer, zowel voor de particuliere markt (home organizing) als voor de zakelijke markt (office organizing)”, zegt Sara Van Wesenbeeck. “Ook het werken met kwetsbare klanten, zoals mensen met een handicap, aandachtstoornis of burn-out krijgt een plaats in de opleiding. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het opstarten van je eigen succesvolle organizing-bedrijf en doe je je eerste ervaring met organizen op.”

Lees meer op de website ‘Made In Mechelen’…

(c) Afbeelding: Shutterstock – Krasimira Nevenova