11 juli 2015 – TV Tendens Inspireert

Tips: vertrek zonder (werk)stress op vakantie

Ben je ook stilaan toe aan een welgekomen en verkwikkende vakantie, maar bezorgt net dat vooruitzicht je nu al heel wat stressssss? Hoe krijg je al je werk rond voor je vertrek en hoe moet het met je werk tijdens – en na – je vakantie? En hoe houd je je batterijen na je vakantie zo lang mogelijk opgeladen?

Geen nood, het lukt best als je je goed voorbereidt en ook tijdens je vakantie een aantal zaken goed bewaakt. Life & business coach Sara Van Wesenbeeck geeft jou alvast een aantal nuttige tips in het TV-magazine ‘Tendens Inspireert’.

Kijk mee naar de TV-tips van coach Sara… (je kunt de tips vanaf 14 juli hier bekijken)

Lees hier ook de blog ‘Vertrek zonder (werk)stress op vakantie’ van life & business coach Sara Van Wesenbeeck…