16 mei 2015 – Flair Nederland

‘Sorry, ik ben een beetje druk, schatje’: krijg meer ruimte in je druk-druk-drukke leven met de nuttige tips van coach Sara Van Wesenbeeck

Iedere moeder herkent het: een bijzonder druk schema en aan alle kanten schuldgevoelens omdat je nergens goed aan toekomt. Hoe krijgen we een beetje meer ruimte in onze drukke levens?

Voor een antwoord op deze vraag klopte de Nederlandse Flair aan bij life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.  Het resultaat: een artikel boordevol nuttige tips om het spitsuur in je leven voor eens en voor altijd te leren managen.

“Ik heb veel gehad aan de tips van Sara Van Wesenbeeck. Het gaat nog niet perfect (maar dat hoeft ook niet), maar het gaat veel beter.” Zo sluit Otje van der Lelij, auteur van het artikel en zelf moeder van twee dochters van 3 en 1, haar artikel af.

Lees hier de tips van coach Sara Van Wesenbeeck (voor – eindelijk – meer ruimte en tijd in je drukke leven) in de Nederlandse Flair…