11 maart 2015 – Budgetworkshop @ Student Ghentrepreneur

Workshop ‘Tijd- en budgetbeheer voor een succesvolle start-up’

Je bent jong en je wil wat (je eigen bedrijf starten, bijvoorbeeld)? Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent? Je centenvreters ontdekken? Eindelijk meer grip krijgen op je budget? Dan is de workshop ‘Tijd- en budgetbeheer voor een succesvolle start-up’ (in het kader van Student Ghentrepreneur en MarkantBudget) van life & business coach Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, professional organizer, EU Ambassadeur voor het Ondernemerschap en auteur van onder meer ‘Het slimme budgetboek’ en ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’, toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Aan de hand van nuttige tips & tricks, handige systemen voor je persoonlijke en professionele administratie, slim tijd- en budgetbeheer zet Sara je in de juiste versnelling voor een budgetvriendelijke lifestyle. Die realiseer je zonder moeite en zonder in te boeten aan comfort of plezier, wat meteen ook je work-life balans ten goede komt. Met de praktische (budget)tips van coach Sara Van Wesenbeeck kun je meteen aan de slag!

Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op om deel te nemen aan de workshop?

Schrijf hier in