Deze nuttige TV-tips wil je niet missen!

TV-tips van life and business coach Sara Van Wesenbeeck

Soms is het prettig om eens een keer iets anders te doen. Vandaar dat je mijn ‘L!fesavers voor spitsuurvrouwen’ (en -mannen) voortaan niet alleen op mijn blog, op mijn website of in ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ kunt lezen, maar ik vertel ze nu ook in levende lijve in het TV-lifestylemagazineTendens Inspireert’.

De multitask-mythe

In de eerste aflevering heb ik het over zin en – vooral – onzin van ‘multitasken’. Met 1 eenvoudige ‘goede gewoonte’ kun je heel wat tijd winnen en creëer je een leven met een pak minder stress. Een TV-tip die je niet wilt missen!

Kijk mee naar ‘Sara’s L!fesavers’ op ‘Tendens Inspireert’…

(het kost je slechts 2 minuten van je tijd, om daarna heel wat tijd te winnen 😉 )

PS: Op zoek naar meer leesvoer over multitasken? Lees ook mijn blogpost ‘Ja, ik doe mee met single tasking day!’.