23 januari 2015 – Santé Magazine

Altijd te weinig tijd? Coach Sara Van Wesenbeeck deelt 6 gouden regels voor meer tijd in Santé Magazine.

Cover Sante Magazine - 6 regels voor meer tijd van coach Sara Van Wesenbeeck - 23 jan 2015Lijkt je leven één lange ratrace tegen de klok? Droom je als spitsuurvrouw en -man ook van ‘meer tijd’? Dan moet je deze maand beslist het Nederlandse maandblad Santé lezen.

Santé publiceert ‘6 gouden regels voor meer tijd’ van life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

Als auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ vertelt Sara in Santé hoe je kunt detecteren dat je het té druk hebt én deelt ze 6 gouden regels voor meer tijd. Alles begint bij het veranderen van enkele gewoontes.

Spitsuurvrouw of -man? Deze 6 gouden regels om meer uit je tijd te halen, wil je niet missen…