7 januari 2015 – De Zemstenaar

Wijze woorden van een life- en businesscoach: Laptoplunchen, spitsuurouders en autodieet

Op 22 januari 2015 kun je in de bibliotheek van Zemst de workshop ‘1 + 1 = 3, vergroot je gezinsbudget zonder moeite’ van life & business coach, bemiddelaar, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck bijwonen. Eind december was Sara ook al te gast in de bib van Zemst met haar workshop ‘L!fesavers voor spitsuurouders’. Naar aanleiding van deze workshops publiceerde De Zemstenaar een interview met Sara in het januarinummer.

 

Haal het spitsuur uit je leven én vergroot meteen ook je budget met de tips van Sara in De Zemstenaar.

 

Lees meer…

 

PS: Wil je ook aan de slag met je budget of met het ‘spitsuur’ in je leven? Volg Sara’s workshops, vanaf 20 januari 2015 in heel Vlaanderen!