11 december 2014 – Online magazine Justbeyou.nl

Het handboek voor de spitsuurvrouw

Het Nederlandse feel good online magazine justbyyou.nl bespreekt het nieuwste boek van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Een greep uit de indrukken van de journaliste over ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’:

  • “Om te beginnen ziet het boek er erg verfrissend uit. Een fel kleurtje met een ‘posterachtige’ tekst. Een boek wat je niet snel over het hoofd ziet in de boekwinkel. Het is lekker dik, handzaam van formaat en gevuld met stevig papier en een levendige lay-out met dezelfde felle kleur accenten als de kaft.”
  • “Hoewel je aan alles merkt dat Sara een gestructureerde dame is, is haar schrijfstijl gelukkig ook doordrenkt met humor en met gevoel voor realiteitszin. Ze onderbouwt haar hele verhaal rijkelijk met wetenschappelijke onderzoeken en cijfers.”
  • “Het hele boek staat vol met tricks and tips. Mijn hemel, hoeveel adviezen kan een mens kwijt in één boek! Sommige zijn zo voor de hand liggend dat je ze zelf waarschijnlijk ook al bedacht had … maar een heleboel zijn er ook echt verrassend en zeker de moeite van het uitproberen waard.”
  • “Ik was behoorlijk onder de indruk van dit handboek … Als je de wetten van het handboek volgt kun je in ieder geval heel veel met je beschikbare tijd.
  • Al met al een praktisch boek met heel veel handige tips en tools om je leven te managen … Als jij s’ ochtends, met het zweet op je rug, al een halve dag aan energie verspild hebt voordat je überhaupt de deur uit bent, dan raad ik je zeker aan om dit boek toe te voegen aan je to-do-list voor de komende week.

 

Lees meer…