7 oktober 2014 – Masterclass ‘Kinderdromen’

Masterclass en debat over ‘Kinderdromen’, met o.m. Sara Van Wesenbeeck

 

‘Wat wil jij zeker doen voor je 12 bent?’ Die vraag stelde Ketnet aan Vlaamse kinderen. Maar liefst 100.000 antwoorden kwamen er binnen.

 

Die antwoorden hebben nu een plaats gekregen in het interessante boek ‘Kinderdromen’ waarin gerenommeerde experten zoals Peter Adriaenssens, Manu Keirse en filosofe Tinneke Beeckman vertellen wat we uit die dromen leren.

 

Ook de ‘materiële kinderdromen’ komen in het boek aan bod, met de adviezen van budgetexpert en -coach, life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck. Sara vertelt in het boek hoe je je kinderen kunt leren om ‘budgetwijs’ te worden.

 

Naar aanleiding van de publicatie van ‘Kinderdromen’ wordt er op 7 oktober 2014 in Antwerpen een masterclass en een debat over kinderdromen georganiseerd. Sara Van Wesenbeeck neemt als budgetexpert deel aan het debat.

 

Het boek ‘Kinderdromen’ verschijnt op 30 september bij Lannoo.

 

Schrijf je nu in voor de masterclass en het debat ‘Kinderdromen’, met onder meer Sara Van Wesenbeeck…