Zakelijke coaching stap 5: Afrondende bespreking en advies

In een afsluitend evaluatiegesprek blikken de coach, de coachee en de opdrachtgever en/of de leidinggevende terug op het coachingtraject. Samen blikken ze terug en kijken ze vooruit: ze evalueren, waar nodig doet de coach aanbevelingen en worden verdere afspraken voor de toekomst gemaakt.

 

Getuigenissen van coachees die Sara Van Wesenbeeck in een zakelijke context begeleid heeft:

  • Coaching van een manager in een multinational: “Waar ik voordien overtuigd was dat ik volledig vast zat met de keuzes die ik in het verleden had gemaakt, raakte ik er met Sara’s hulp van overtuigd dat de wereld open ligt en dat ik zelf de keuzes mag maken die ik wil. Zo pakte ik al snel een aantal zaken concreet aan, waardoor mijn levenskwaliteit op korte termijn sterk verbeterde. Ik leerde van Sara ook een aantal mentale ’tools’ waardoor ik de kracht en het vertrouwen in mezelf terugvond.”
  • Coaching van een manager in een multinational: “Bij deze wil ik jou bedanken voor de hulp en ondersteuning die ik van jou heb mogen ontvangen het afgelopen jaar.Een mooi geschenk om van 2015 een succesvol jaar te maken.”
  • Een van Sara’s mentees aan het woord: “Sara kan heel goed luisteren en weet snel waar het schoentje knelt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.”
  • Andere coachees (zakelijke én thuiscoachingstrajecten) van Sara Van Wesenbeeck aan het woord.