24 februari 2014 – Workshop op Floraliënfocus

Workshop ‘L!fesavers voor ondernemers in de sierteelt

Op 24 februari 2014 gaf personal & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck een workshop op het netwerkevent voor ondernemers in de sierteelt, Floraliënfocus. In haar workshop ‘L!fesavers voor ondernemers in de sierteelt’ deelde Sara praktische tips en adviezen om meer ‘winst’ te maken in je leven en werk: een leven met minder stress, meer (kwali-)tijd, meer ruimte voor creativiteit. Met de tips van Sara kan een ondernemer zich in de juiste versnelling zetten om – zelfs in crisistijd – meer te halen uit zijn leven èn uit zijn business. Een ondernemer in ‘optima forma’ kan immers bergen verzetten.

 

(Foto: Sara Van Wesenbeeck met Jan Oprins, CEO KMLP en Gentse Floraliën – foto AVBS)

 

Lees meer…

Lees meer…